Compromís amb les persones. Compromís amb la ciutat

El proper 15 de juny es constitueix el nou Ajuntament. Un consistori fruit de les eleccions locals del passat 26 de maig. Uns comicis que sens dubte presenten un nou escenari i plantegen una oportunitat de canvi per Sant Cugat.


En els darrers dies s'han fet múltiples lectures sobre els resultats, però si l'anàlisi el centrem en l'eix esquerra-dreta, ha quedat clar que els santcugatencs i les santcugatenques volen noves polítiques d'esquerres i progressistes al consistori. 

Es presenta un nou escenari després de més de 30 anys d'hegemonia de la dreta, en el que la resta de forces fins ara opositores, tenim l'oportunitat d'implementar noves mesures i canviar el rumb de la nostra ciutat.

Els i les socialistes ho tenim clar, tant si és des del govern com si és des de l'oposició, no defallirem en fer possible el nostre compromís amb la ciutadania. Serà un plaer i un orgull servir al nostre poble des de les institucions amb més força que mai. Treballar des de la proximitat amb el veïnat i ajudar dia a dia a resoldre les necessitats de la nostra gent, com ho hem fet sempre. La política local és la més exigent, però també la més gratificant. 

Sabem que la nostra ciutat és un referent en qualitat de vida, però hem de seguir advocant per uns serveis públics de qualitat i per la igualtat d'oportunitats. En aquest sentit, som plenament conscients de la gran problemàtica que planteja l'accessibilitat a l'habitatge, en especial per a molts joves i cada cop més gent gran que es veu obligada a marxar del nostre poble i per això és una de les nostres prioritats. 

Entenem la política des de la igualtat, la justícia social, el desenvolupament econòmic, el talent i la innovació, la sostenibilitat i per sobre de tot la redistribució de la riquesa. Aquest és el mandat que hem assumit amb les persones i aquest és també el compromís que assumim amb la ciutat.

La política és la millor eina transformadora i que no es confonguin alguns... Això no va d'aliances o d'enemistats, això va de projecte de ciutat, de política municipalista i de proximitat. D'abordar i resoldre problemàtiques que es puguin devenir fent que imperi la justícia social en tot moment, per fer del nostre poble un lloc on tothom pugui viure independentment de la seva situació personal o del seu poder adquisitiu. Estem preparats, coneixem la ciutat, tenim equip, tenim projecte i seguirem el mandat que ens ha confiat la ciutadania de Sant Cugat.

Elena Vila és regidora electe del PSC

No hay comentarios: