El PSC visita Creu Roja i s'interessa pels serveis de primera necessitat.

L'entitat dóna servei a Sant Cugat, Rubí, Valldoreix i, en alguns serveis, a Castellbisbal.
El portaveu socialista, Pere Soler, valora de forma molt positiva la feina que està duent a terme la Creu Roja de Sant Cugat. Soler ha visitat recentment aquesta entitat per conèixer de primera mà els serveis que Creu Roja està donant a la ciutat.

Segons ha pogut constatar de la visita, els representants de Creu Roja li han traslladar que "de moment encara no hi ha simptomes de la recuperació econòmica, segueixen creixent en nombre les demandes en aquelles atencions de primeres necessitats de la nostra població"

Per Pere Soler, hi ha una "bona coordinació, fruit de l'experiència, entre els diferents actors en casos extrems amb protecció civil, ADF i la Policia Local" En aquest sentit el portaveu socialista assegura que Sant Cugat té una bona cobertura en assistència i ajuda a la població, i pel que fa Creu Roja, "moltes vegades s'anticipa a accions que haurien d'estar resoltes per les administracions".

Segons els responsables de Creu Roja Sant Cugat, "estem oferint a la nostra ciutat una amplitud de serveis que supera la seixantena, entre assistencials, i serveis ordinaris de suport". Per les dades que es tenen, a Pere Soler li han sobtat les de l'elevat nombre de teleasistències per "violència de gènere", fet que demostra que encara s'ha de posar -segons Soler- "més èmfasi en les polítiques d'igualtat a la nostra societat".

A la visita hi vàren assistir en Lluís Carreras, president local de la Creu Roja, Xavier Arroyo, coordinador, i pel PSC, Montserrat Colldeforns, Alexis Garrido i Pere Soler.

Creu Roja Sant Cugat té més de 4.000 socis i quasi 400 voluntaris que fan que sigui una de les entitats més actives i més importants de la ciutat.

No hay comentarios: