Miquel Iceta reclama fer “pinya” per salvar la plantilla i la producció de la Delphi

Miquel Iceta ha dit que “és hora de fer pinya” a l’entorn dels treballadors de la Delphi amb l’objectiu d’ajudar-los a trobar una sortida viable a l’anuncia de tancament que ha fet recentment l’empresa.

Iceta s’ha reunit aquest matí amb els representants del Comitè d’Empresa a la mateixa planta de Delphi a Sant Cugat i ha pogut escoltar de primera mà els detalls de l’anunci del tancament, que afectarà a 550 treballadors directes i a uns 140 d’indirectes. Al final de la trobada Miquel Iceta s’ha mostrat preocupat per aquesta situació i a ofert el màxim d’ajuda possible per trobar una sortida viable, i ha recordat al Comitè d’Empresa “que els socialistes varem ser els impulsors de la creació de la Comissió d’Automoció del Parlament de Catalunya, precissament per abordar casos com el que ara afecta la Delphi”.

El lidel del PSC ha reiterat que ara és hora de fer “acompanyament i no entrar en picabaralles poilítiques entre governs i oposició. Els partits, aquí, hem d’anar agafats de la mà, i sumar el màxim d’esforços entre les diferents administracions: les del territori amb els ajuntaments implicats, passant pel Consell Comarcal i fins a la Generalitat”

Iceta ha estat acompanyat en aquesta visita per l’alcaldessa de Rubí, Anna Maria Martínez, el portaveu socialista de Sant Cugat, Pere Soler, el responsable del PSC de Sant Cugat en materia d’empresa, Vicenç San Francisco, i dels diputats del PSC Jordi Tarradas i Pol Gibert.

El portaveu socialista de Sant Cugat, Pere Soler, ha recordat que “des del primer moment el PSC s’ha mobilitzat per fer suport al conjunt de treballadors i de treballadores de l’empresa, impulsant una moció de suport a Delphi, des dels ajuntaments i des del Consell Comarcal del Vallès Occidental”. Soler també ha dit que el partit ha donat el màxim suport a la creació de la declaració “Cap a la segona Reindustrialització del Vallès Occidental” que es coordina dels del Consell.

NOTICIES RELACIONADES

No hay comentarios: