Les agrupacions socialistes de La Haba i Sant Cugat estrenyen llaços i acorden col·laborar


Una delegació d'aquest municipi, encapçalada per l'alcalde, José González, ha visitat la ciutat per signar el protocol d'agermanament. L'Agrupació local del PSC, amb el primer secretari, Pere Soler, al capdavant, els han acompanyat als actes programats.





 

La visita s'ha emmarcat dins del programa de l'agermanament que es va aprovar el passat mes de febrer, i que es va signar el mes de març a la Haba, i aquest mes de juny s'ha fet la signatura del conveni a Sant Cugat, en un acte que es va dur a terme el passat divendres, a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

Cal recordar que aquest conveni ja es va signar, a La Haba, el passat 27 de març amb la presència d’una delegació santcugatenca encapçalada per l’alcaldessa, Mercè Conesa. Ara, una delegació de La Haba –formada per l’alcalde, José González; representants dels grups municipals; el president del Comitè d’agermanament La Haba-Sant Cugat, Juan Pedro Rodríguez; i la representant de l’Associación de Mujeres de La Haba, Ángela Martín- ens han visitat  per tornar la visita que va fer la delegació santcugatenca i signar, aquest cop al nostre municipi el conveni d’agermanament. 

La delegació jabeña ha estat acompanyada, a tots els actes programats, per companys i companyes santcugatenques al llarg de la seva estança a la ciutat.

Paral·lelament membres de les executives del PSC de Sant Cugat i del PSOE de La Haba han compartit i intercanviat propòsits i propostes de col·laboració de futur, i pensen com estrènyer encara més els llaços, i discussions polítiques. Properament es materialitzaran les primeres propostes.

No hay comentarios: