Records d’agost

La notícia que quedarà en el record de l'agost del 2017 serà la tarda del 17 d'agost.
 
L'agost és el mes número 8 i també el mes de vacances per excel·lència. Però alerta! No tothom fa vacances a Sant Cugat a l'agost, un servidor també li ha tocat treballar tot l'estiu. La ciutat continua bategant més lentament però la gent que ens quedem continuem fent vida normal.

A part de les vacances, el mes d'agost és recordat per les diferents obres que es fan, ideal per tancar el trànsit i deixar enllestits carrers i voreres pel setembre. Quedarà en el record el tall parcial en el passeig de Francesc Macià a l'alçada del Monestir, una altra obra de consideració és el nou pas que creua la via del tren en el Camí de Can Gatxet a Mira-sol.

Un altre record de l'agost del 2017 serà l'alcaldia accidental durant 5 dies del tinent d'alcalde Pere Soler del PSC, un fet inèdit. Trenta anys després un socialista tornava a ser Alcalde de Sant Cugat. Un fet anecdòtic que cal destacar és que a l'agost la zona blava és gratuïta, encara que aquest any el Mercat de Torreblanca ha estat de pagament.

La notícia que quedarà en el record de l'agost del 2017 serà la tarda del 17 d'agost, quan es va produir l'atemptat a la Rambla de Barcelona. En aquest atemptat dues santcugatenques van quedar ferides. Personalment recordaré aquella tarda d'agost en la que estava treballant en les piscines del Parc Central quan va saltar la notícia, un munt de Whatsapps, informacions per Twitter, preguntes d'usuaris de què havia passat exactament a Barcelona. Tot molt confús, però vam aguantar el tipus donant un servei públic.

Estem acostumats que els mesos d'agost siguin tranquils però de sobte es converteixen en part de la història.

No hay comentarios: