Sanitat Pública a Sant Cugat

Ja no és estrany arribar a la sala d'urgències del CAP de Sant Cugat i trobar-te una cua descomunal per ser ates, a més si li sumes el fet que hi ha poc lloc per assentar-se, es pot traduir en un infern el teu pas per urgències.
 Perquè succeeix això? El primer que cal destacar és que els tres (CAP) centre d'atenció primària que hi ha a Sant Cugat són insuficients, per una població de més de 90.000 habitants. El segon que cal destacar és la falta de personal doncs això provoca més cues d'espera. Si a més li sumes èpoques de grip com la del mes de gener, anar a urgències com he dit abans es pot convertir en un calvari.
Moltes vegades s'ha parlat de la construcció del nou Hospital Vicente Ferrer per donar resposta al problema que he comentat. La situació actual és la següent: no hi ha data d'execució i el més surrealista de tot és que hi han posats dues vegades la primera pedra, esperem almenys que quan posin la tercera pedra sigui la definitiva per començar les obres.
De moment l'actualitat de la política catalana ho tapa tot i no només ara, si no ja fa anys, és una pena per aquells que sempre hem defensat els serveis públics veure la passivitat del nostre govern davant un problema tan greu i que afecta a tots els ciutadans.
Espero que els nostres representants al Parlament alguns d'ells de Sant Cugat defensin els interessos de la ciutat, però malauradament em toca ser pessimista i en el cul de sac que s'ha enquistat la política catalana farà que el problema que no només patim a Sant Cugat sinó a molts municipis de Catalunya s'agreugi. Si els nostres governants anessin a les urgències de la sanitat pública, canviaria quelcom?

No hay comentarios: